mama lor, la tăţ !

Aici, o să vă delectez cu arderile mele de tot pentru mai marii zilei... Acuşica, puţintică răbdare numa', ţineţi aproape ! 

varianta noastră...varianta lor...  ÎNAPOI LA CĂRUŢĂ !


Anul 2012 a venit cu un nou rând de scumpiri. Prețul la carburanţi a crescut simţitor. Asta după ce, începând cu 1 ianuarie, accizele s-au majorat cu 4,4%. Transportatorii se gândesc la scumpirea serviciilor de teamă să nu le scadă profitul. 
În România, benzina este mai scumpă decât cea din Germania, deși salariul mediu pe economie este de cinci ori mai mic. Până și din Austria sau Marea Britanie este mai ieftin să cumperi carburant decât din țara noastră. Dincolo de calcule legate de taxe și evoluția cursului valutar, adevărul este că în ultimii doi ani prețul benzinei a crescut în România cu peste 80%, procentul de creștere față de mijlocul anului 2008 – atunci când barilul de petrol costa aproape 150 de dolari – fiind de peste 20%. Ceea ce aduce cu sine acest... cadou de An Nou nu-i greu de anticipat: toate preţurile sar în aer, de la biletul de autobuz, pînă la pîinea cea de toate zilele, consecinţele fiind nu doar nedorite pentru un popor deja îngenunchiat ci şi catastrofale. Şi pentru sărac şi pentru bogat ! Dacă vă-ntrebaţi "de ce ?", oarece răspunsuri găsiţi AICI.In luna octombrie a anului 2009 in presa romaneasca aparea un raport "made in America" prin care yankeii aratau ca fac rosu-n gat de... grija „problemelor” Bisericii Ortodoxe, majoritara. Multumim, paaaaaaaaa !!! Mai rarut, ca-i mai dragut...Dupa ce ca vin in TARA MEA cand viseaza in somn (a se intelege FARA VIZAsi in orice fel de "misiuni", pe care singuri si le stabilesc deoarece noi le cadem la picioare, mai ceva ca pe vremea Sultanului !!!), fac ce vor, se dau granguri, OMOARA CONNATIONALI FARA SA FIE PEDEPSITI, in vreun chip simbolic macar, adunaturile astea care la 1776 erau in copac si vorbeau prin semne (iar noi aveam 300 de ani de Voronet si de Sucevita etc !!!), adunaturile astea, spun, vin si se iau de BISERICA ORTODOXA care ne-a fost STALP si FAR in negura vremurilor !? Ca-s popii de 2 lei (cu infime exceptii !), stim asta si se vede (mai ales) prin lipsa unei reactii ferme si prin bascaleala care este, de nu se mai poate sa mai nimeresti decat departe, in munti, vreun duhovnic caruia sa-i pui sufletu-n palme... Stim si trufia lor si setea de a se imbogati pe spinarea prostimii, le stiu, le trag, le traiesc pe toate, dar BISERICA ORTODOXA NU ESTE POPIMEA TROGLODITA, ESTE NORDUL ACESTEI NATII care a trecut, cu ea, cu  BISERICA LUI HRISTOS, adica, vama urgiilor timpului… 

Vin niste pierduti de Dumnezeu sa ne scoata vinovati ca ne sfintim bataturile cu zidiri ortodoxe, ca "indraznim" sa vorbim fara sa fim intrebati (de catre aceeasi adunatura, adik !!!), ca nu recunoastem ceea ce decreteaza ei in cancelariile lor anticriste k fiind  ADEVAR(AT), vin sa ne vanda si sa ne cumpere k la obor iar noi scoatem din cartile de istorie (tot cu manuta lor !) pe  Mihai Viteazul, pe  Maria Sa Stefan, in loc sa-l introducem pe 2 pagini + bibliografie pe  Pintea, sau pe alti haiduci, spre pilda copiilor oropsiti si umiliti de orice venetic, asta facem noi !!!?  Holocaust… Ei vorbesc de asa ceva, anticristii care i-au prostit pe bastinasi “in numele Domnului” (uitati-va la orice film western ca se vede limpede, daca nu stiti asta din documente) dupa care ii omorau kp animale !!!?  Huuuuooooooooooooooooooooooooo !!!
"Prieteni", cica... Ne-au nenorocit de tot de am ajuns sa  AVEM TARA NUMAI PE HARTA si acum ne tin la firimiturile lor, iar atunci cand mai scapa ceva sub masa ne si umilesc, ne lasa sa ajungem taras la spurcaciunile de care se pot ei lipsi ! De pe-aici au furat cu totii, cat s-a putut, ca de-ai nostri, ca de-ai lor, nu mai conteaza ! Si s-ar mai fi putut inca fura si acum (nemerrnicii abia asteapta comisionul pentru Rosia Montana!!!) daca nu ne-am fi prins chiar noi cu naravul ista de rusine pe care veacuri la rand l-au spurcat babele si l-au blestemau pustnicii. Astia de ne-mpart acum pelerine portocalii, sau rosii, k sa nu ne apese pe bostan stihiile naturii starnite, dupa ce au barbierit muntii, astia, spun, fura in chip... democratic, cu acte-n regula, adica, iar ca si cum ciuma asta nu ne-ar fi fost de ajuns, hop si adunaturile astea cu bocancii in  BISERICA MEA !!! 
Ni s-au jertfit bunicii k sa putem sta drepti si demni, sa ne lase curata  Gradina Maicii Domnului, iar noi dormim in papuci si luam pozitia ghiocelului in fata oricui scoate din sacosa un pachet de guma de mestecat !!! Rusineeeeeeee, natie de incovoiati ! Nu sunteti demni de numele si nici pe-atat de GLORIA inaintasilor decat asa, pe numarate ! Bacsisul sa mearga, fitele, intrigile de curte, ca restul nu mai conteaza! Singura grija care ne-a mai ramas este aceea sa ne mancam intre noi in timp ce tara ne este furata de sub ochii copiilor nostri ! 
Treziti-va, pui de naparci !!! Ne-am vandut conducatorii, de la Decebal, la Mihai Voda si, daca vreti, pana la Ceausescu (care i-a pus cu botu' pe labe, asta dincolo de pacatele sale fff multe !) si ne mai tot vindem !?  Mergeti la Biserica ? Ia sa rasfoiti sinaxarul, asa, la nimereala, in ce zi doriti, sa vedeti cum au dobandit sfintenia cei deopotriva k noi, nefacand altceva decat impotrivindu-se RAULUI ! 
Hai, nu se sesizeaza nimeni sa-mi puna vreo stampila !? La cate mi s-au (mai) pus (pentru simplul motiv ca mi se scurge inima de durere cand vad cum se prapadeste tara), mai merge una... Ba chiar si un streang, ca doar cat dureaza la scursurile istea !? Doar ca, spre ghinionul lor (si aici nu mai au unde/la cine sa dea spaga k sa "rezolve" problema !!!)  VICTIMA si nu  CALAUL  intra in istorie.  As! Hai !!!
Romania, Trezeste-te !